zaterdag 22 juni 2013

Al wéér regen?

De week is weer omgevlogen. Vorige week zaterdag(avond) hadden we een feestje, waar ik mijn allereerste officiële gepimpte plankje (inclusief "krijtjes-houder") cadeau heb gedaan. Dat viel gelukkig goed in de smaak.De zondag daarna stond in het teken van een personeelsfeest: we zijn de hele dag op Texel geweest. Het was droog en redelijk zonnig en we konden we vliegeren en boogschieten - zoals gepland - op het strand.

Maandag was het goed weer en konden we oma's verjaardag in de tuin vieren.
Dinsdag is met terugwerkende kracht aandacht besteed aan Vaderdag met een voor Jaap georganiseerde barbecue. Het idee was goed, maar doordat hij zelf de nieuwe barbecue nog in elkaar moest zetten, duurde het allemaal wat langer dan gepland. Wel heerlijk, om zo lekker met elkaar in de tuin te kunnen zitten.
Het mooie weer was woensdagavond al weer op. We gingen daarna weer gewoon over op motregen en/of hoosbuien en de temperatuur ging per uur een halve graad naar beneden.

Vrijdag zijn Jaap en ik naar Ameland vertrokken. We zijn tussen de buien door gefietst en hebben lekker in Nes op het terras gezeten. Vandaag begon de dag droog en hebben we de fiets gepakt richting Hollum. Daar is dit weekeind op het strand een beachvolleybaltoernooi aan de gang.
Manlief en dochter (die vandaag met de middagboot kwam) spelen daar zondag mee. Erg jammer, dat er voor morgen nog meer wind (kracht 4 tot 7) en ook weer regen wordt verwacht. 
Maar goed, mocht het met het volleybal niets worden, dan is er in ieder geval weer geïnvesteerd in vader-dochter-quality time!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten